ZRUŠENÁ – Stolnoherná akcia Taverna Jeseň 2021

Jesenná Taverna sa žiaľ, kvoli logistickým problémom Hotela musí ZRUŠIŤ. Keď nie COVID tak kotol :).

Jedná sa o to, že Relax Inn mal byť otvorený práve pre nás, s tým že sme tam mali byť ako prví zákazníci po rekonštrukcii. Z dôvodu logistických problémov sa posledná časť rekonštrukcie (montáž vykurovacieho kotla) posunula o týždeň až dva, s čím sa samozrejme musí naša akcia odložiť.

Veľmi nás to mrzí (a viem, že rovnako aj vlastníkov RelaxInnu), ale bohužiaľ s týmto nedokážeme nič spraviť ani my a ani hotel. V každom prípade už dohadujeme nový (posunutý) termín na Tavernu ale tentokrát až keď bude montáž ukončená.Viem, že mnohí z Vás si zobrali dovolenku a sa tešili (rovnako ako aj tím Akadémie) a veríme, že neutrpíte žiadnu škodu a na nás nezanevriete. Akciu sa budeme snažiť zopakovať čo najskôr pokiaľ nám to pandemická situácia dovolí.


Len pre informáciu dodám plánované termíny našich akcií pre rok 2022
Taverna Zima 2022 (koniec februára 2022)
Taverna Leto 2022 (júl/august 2022)
Taverna Jeseň 2022 (október/november 2022)

s pozdravomTím Akadémie spoločenských hier

Originálny text

S radosťou oznamujeme, že sa blíži najväčšia stolnoherná akcia na Slovensku s názvom:

Taverna Jeseň ☀️2021

Tentokrát sa bude konať v Šoporňa v Hoteli Relax Inn (www.relaxinn.sk) od 12.októbra (utorok) do 17.októbra (nedeľa).

Ako tradične, môžete si rezervovať nocľah 🌙 a jedlo 🍲. Hotel umožňuje využiť zamestnanecké poukážky takže ceny sú extrémne priaznivé. Máme zabezpečený pitný minerálkový ale aj pivnokofolový 🍻 (škrtací) režim. K zábave a relaxu prispejú aj minigolf, vnútorný bazén, a tenisové kurty. Neďaleká priehrada a lesy ponúkajú možnosť prechádzok. Všetky dôležité informácie sú v registračnom formulári. Počet miest je obmedzený na 60-65 ľudí.

Prihláška: https://forms.gle/UHCQP2g5cGmqh56y6

Share:

Author: Wlk

Wlk zbožňuje hry, hlavne deckbuildery a kooperatívky, nepohrdne ani tematickými hrami. 72% výplaty odvádza jeho herným dealerom. Za zvyšok živorí a platí hypotéku. Najobľúbenejšie hry sú: Legendary deckbuilder séria (Alien, X-Files, Marvel), 7th Continent, Core Worlds, Shadowrift. Nemá v obľube počítacie eurá, ale rád si zahrá napr. Mars: Teraformace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *