Súťaž o hru Lords of Hellas

Vďaka vašej aktivite a snahe prinášame sľúbenú Vianočnú sútaž o megahru, ktorú sme už vám trochu predstavili. Aby ste boli zaradení do súťaže, musíte odoberať našu FB stránku a vytvoriť z komponentov stolovej alebo viacerých stolových hier náš názov ASH (viď obrázok nižšie).

Fotky vkladajte pod sútažný príspevok na Facebooku v sekcii komentárov. Budeme tentokrát aj trochu subjektívnejší a spomedzi fotiek vyberieme tú najoriginálnejšiu, najkrajšiu a najhravejšiu :).

A čo sa vašu snahu môžete získať? Máme pre vás sľúbenú hru Lords of Hellas, čo si myslíme, že je veľká motivácia. O čo detailnejšie hráte si môžete pozrieť v našom videu nižšie. Sharujte a lajkujte náš súťažný príspevok aby o vašich výtvoroch vedeli všetci.

Sútaž spúštame dnes 20.12.2018 a bude trvať do 31.12.2018 do 15:00 kedy vyhodnotíme fotografie. Prajeme veľa štastia 🙂

Author: Adrias

Do tejto záľuby som sa dostal náhodou pred 5 rokmi, aj keď nehovorím, že predtým som sa rád nehrával. Táto aktivita je spoločenská, príjmená a náučná takže sa oplatí zanechávať čas aj peniaze v nej :). Obľubujem stratégie s mapou a nejakym konfliktom, no som veľmi všestranný a ako som sa presvedčil už veľa krát, nesúď hru podľa obalu. Naj: Game of Thrones Board Game

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *