Herná akcia Taverna Leto 2021

Milí hráči a hráčky!

Máme tu poľavenie v opatreniach a po dlhšom rozmýšľaní a dhých vybavovačkách Vám môžem dať na známosť skvelú zvesť. A tou je že začíname 3tí ročník našej stolnohernej akcie TAVERNA.

Tentokrát sa strenteme v Modre a to priamo v Modra – Harmónia v školiacom stredisku. Doterajšie naše skúsenosti sú len vynikajúce čo sa týka ústretovosti personálu a aj čo sa týka stravovania. Pitný režim zabezpečujeme my (ASH) a stredisko. Maximálna kapacita je 80-85 osôb. Veríme, že sa vám toto zariadenie aj s okolím zapáči. Viac informácií nájdete v prihláške (linka je nižšie)

Priestory určené na hranie (1 veľká miestnosť + 2 menšie miestnosti) uhradí ASH z príspevkov 2% daní a z manipulačného poplatku.

Na záver vás chcem upozorniť na našu trvalú iniciatívu “Bez Plastov”, ktorú prevádzkujeme počnúc od 2019. Chceme minimalizovať používanie plastov, obzvlášť po smutnom pohľade na koše plné umelohmotných pohárov po niektorých akciách. Z tohto dôvodu vám prinášame možnosť objednať si 0,5-litrový krígeľ s logom Taverny a ASH, na ktorom bude vygravírovaná aj vaša prezývka či meno. Tento krígeľ si môžete potom nosiť aj na ostatné podujatia. Sklo je 100% recyklovateľné, ušetríme tým spoločne aj prírodu. Náklady za 1 kus nám vypočítali na 14 Eur pri odbere minimálne 20 kusov (rátame všetky objednané kusy spolu) a vrátane poštovného. Pri menšom záujme výrobu krígľov pravdepodobne nezrealizujeme. Žiadosť o krígeľ spolu s vizuálnou ukážkou nájdete v prihláške. 

Termín konania: 6. – 11. júl 2021
Miesto konania: Študijné a kongresové stredisko Modra – Harmónia, Modra – Harmónia č. 3553, 900 01 Modra
Mapa: https://bit.ly/2XE31cY
Maximálna obsadenosť: 80 osôb

Prihlasovací formulár: https://forms.gle/KfX59G9Xa7VtyFbk8

S pozdravom, Wlk

Author: Wlk

Wlk zbožňuje hry, hlavne deckbuildery a kooperatívky, nepohrdne ani tematickými hrami. 72% výplaty odvádza jeho herným dealerom. Za zvyšok živorí a platí hypotéku. Najobľúbenejšie hry sú: Legendary deckbuilder séria (Alien, X-Files, Marvel), 7th Continent, Core Worlds, Shadowrift. Nemá v obľube počítacie eurá, ale rád si zahrá napr. Mars: Teraformace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *