Prepísaný milostný list

Veľmi populárna a rýchla kartová hra Love Letter sa v tento láskyplný čas dočkala novej edície od Z-Man Games a na tuzemský trh ju v českom preklade prinesie Blackfire. Kartovka plná riskovania a dedukcie vás vtiahne do príbehu dvorenia krásnej princeznej, ktorá je zamknutá v paláci. Vašou úlohou je doručiť milostný list od mladých mužov princeznej využitím niekoľkých postáv na kráľovskom dvore. Samozrejme bez toho, aby vás súperi, snažiaci sa o to isté odhalili a zničili práve to vaše vyznanie lásky.

Okrem skutočne nového a romantického dizajnu prináša táto verzia zvýšený počet nápadníkov (šesť) pre princeznú Annette, čo pre vás znamená väčšiu konkurenciu. V štyroch hráčoch bola hra veľmi svižná a zriedka sa stávalo, že by ste zahrali iba jednu partiu. Zvýšenie počtu hráčov vydavateľ podporil novými postavami, ktoré síce prinášajú rovnováhu a variabilitu, ale určite to bude znamenať aj odlišnú dynamiku hrania. Zo zverejnených detailov je zrejmé, že sa dočkáme štýlovo zlatistého prevedenia kariet a chýbať nebude ani vkusné vrecúško.

Zľava stará a nová verzia

Od mája 2018, kedy Z-Man Games odkúpili licenciu na Love Letter bolo jasné, že sa onedlho dočkáme oživenia tejto vydarenej hry pre celú rodinu. Naplánované uvedenie do obchodov vychádza momentálne na leto a český Blackfire by mal s prekladom nasledovať krátko na to. Predpokladaná cena je v hladine okolo 11 euro. Ostáva už len dúfať, že nakoniec príde aj k znovuvydaniu prémiovej verzie, prípadne i starších edícií hry.

Počet hráčov: 2 -6
Čas: 20 – 30 min
Vek: od 10 rokov

Zdroj: https://zmangames.com/en/news/2019/2/14/announcing-a-brand-new-love-letter/

Share:

Author: Adrias

Do tejto záľuby som sa dostal náhodou pred 5 rokmi, aj keď nehovorím, že predtým som sa rád nehrával. Táto aktivita je spoločenská, príjmená a náučná takže sa oplatí zanechávať čas aj peniaze v nej :). Obľubujem stratégie s mapou a nejakym konfliktom, no som veľmi všestranný a ako som sa presvedčil už veľa krát, nesúď hru podľa obalu. Naj: Game of Thrones Board Game

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *