Čo sa udialo za týždeň vo svete stoloviek?

Fantasy Flight Games oznámil vydanie dvoch nových rozšírení pre hru s miniatúrami Star Wars: Legion. Rozšírenia sa volajú Rebel Specialists Personnel Expansion a Imperial Specialists Personnel Expansion a sú zamerané na nových špecialistov. Hráči sa ich dočkajú v prvom štvrťroku 2019.

Upper Deck Entertainment ohlásil nové rozšírenie hernej série Legendary. Konkrétne pôjde o 100-kartové minirozšírenie Ant-Man, ktoré obohatí už existujúce Marvel univerzum. Na pulty obchodov sa dostane už 7. novembra 2018.

Arcane Wonders spustilo predobejdnávky rýchlej kartovej hry GoodCritters, ktorá hráčov uvedie do role zvieracieho bankového lupiča. Hra by mala byť vydaná 14. novembra 2018.

Fantasy Flight Games oznámil štvrté deluxe rozšírenie pre Arkham Horror: The Card Game. To ponesie názov The Circle Undone a budete sa v ňom hrabať v dávnej minulosti mestečka Arkham. Musíte totiž zistiť kto, alebo čo stojí za mysterióznymi udalosťami v mestečku. Presný dútum vydania zatiaľ nie je známy.

Fantasy Flight Games predstavilo svetu najnovšie rozšírenie pre Legend of the Five Rings: The Card Game, ktoré sa volá Children of the Empire. Fanúšikovia tejto kartovej hry sa ho dočkajú v prvom štvrťroku 2019.

Greater Than Games odštartovali novú kickstarter kampaň na v poradí už druhé rozšírenie výbornej kooperatívnej hry Spirit Island. To ponesie názov Jagged Earth a jeho vydanie je naplánované na máj 2020.

Steve Jackson Games oznámili druhé rozšírenie pre Munchkin Warhammer 40,000 s názvom Savagery and Sorcery. Rozšírenie bude obsahovať 112 kariet a do hry prinesie dve nové frakcie – the Space Wolves a the Thousand Sons. Vydanie je naplánované na leto 2019.

Cryptozoic oznámil dve nové kartovky so systémom Gryphon. Prvou z nich je Rick and Morty: The Look Who’s Purging Now Card Game, v ktorej môžete hrať za Ricka, Mortyho a iné postavičky z klasickej epizódy “The Festival”. Cieľom hráčov bude nazbierať čo najviac zabití počas výročného festivalu na mimozemskej planéte. To druhou je Challenge of the Superfriend a hráči sa v nej dostanú do kože Supermana, Batmana, Wonder Woman a Aquamana. Obe hry budú dostupné v marci 2019.

 

Share:

Author: Wlk

Wlk zbožňuje hry, hlavne deckbuildery a kooperatívky, nepohrdne ani tematickými hrami. 72% výplaty odvádza jeho herným dealerom. Za zvyšok živorí a platí hypotéku. Najobľúbenejšie hry sú: Legendary deckbuilder séria (Alien, X-Files, Marvel), 7th Continent, Core Worlds, Shadowrift. Nemá v obľube počítacie eurá, ale rád si zahrá napr. Mars: Teraformace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *