Report: Star realms – turnaj vo Flame music bare

Vo štvrtok 27.9.2018 sa uskutočnil Turnaj v hre Star Realms, gratulujeme víťazovi, ktorým sa stal Puon(Ondro) a treba dodať, že hru hral v tento večer prvý krát!
Do turnaja sa zaregistrovalo 8 účastníkov, ktorí boli náhodne rozhodení do turnajového pavúka.

Následne sme nováčikom vysvetlili pravidlá a z tohto sme spravili aj video záznam, ktorý už je k dispozícii aj na našej stránke – link na konci článku.

Turnaj priniesol hneď v prvom kole pár prekvapení a zápasy odsípali keďže sme z Ludopolisu zabezpečil tri kópie hry na hranie a naraz sa hralo pri troch stoloch.

Po necelých dvoch hodinkách sme už aj poznali víťaza a okrem turnajových zápasov sa účastníca zabavili aj pri hraní v druhej časti pavúka porazených.

Víťaz turnaja získal od Ludopolisu krabičku hry Star realms a vďaka podpore od White Wizard Games (prostredníctvom Petra Scholtza – Sorcerera) dostali účastníci turnaja aj kredit do Star Realms Digital!

Popri tejto “vážnej” udalosti sme sa skvelo zabavili aj pri iných hrách, a už vieme, že sa môžeme tešiť každomesačne, najbližšie na Halloweensku tému koncom Októbra, tak si to nenechajte ujsť

 

Ako hrať: Star Realms

 

Author: Bresto

Hranie hier doma v úzkom kruhu a pár hier zo zahraničia ma priviedlo k založeniu eshopu s hrami www.ludopolis.sk v roku 2014. Od vtedy som pri hrách získal mnoho kamarátov a spoznal svet zanietených hráčov, do ktorého som sa zamiloval. Robím krúžok pre deti v škole, organizujem akcie, hovorím o hrách a predávam hry.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *