Luxusné Arboretum

Kartová hra Arboretum dostala už z aj tak krásneho prevedenia DeLuxe verziu pre fajnšmekrov. Pozor nejde o rozšírenie hry a jej pravidiel, iba o nahradenie základnej verzie o prémiový materiál.

Deluxe verzia s obalom (vľavo) a drevená krabica bez obalu (vpravo)

Niečo o hre: Je to zaujímavá prírodná téma s akou sa poslednú dobu stretávame v tomto priemysle a práve v tejto je vašou úlohou esteticky vytvoriť arborétum. Vyberáte stromy, ktoré majú zaujímavé vlastnosti a aranžujete ich do radov alebo ciest aby bola pre hostí ich návšteva čo najkrajšia.

V tejto buržoáznej verzii dostanete krásnu dvojdielnu drevenú krabicu ktorá je gravírovaná a tepelne ošetrená, 80 prémiových kartičiek s dúhovým efektom alebo vyšívané vrecúško. Je už len na vás, či sa vám chce si doplatiť v prepočte 13€ kedže základná verzia stojí len 18€.

Nové dúhové prevedenie

Source: https://www.renegadegamestudios.com/arboretum-deluxe/

Share:

Author: Adrias

Do tejto záľuby som sa dostal náhodou pred 5 rokmi, aj keď nehovorím, že predtým som sa rád nehrával. Táto aktivita je spoločenská, príjmená a náučná takže sa oplatí zanechávať čas aj peniaze v nej :). Obľubujem stratégie s mapou a nejakym konfliktom, no som veľmi všestranný a ako som sa presvedčil už veľa krát, nesúď hru podľa obalu. Naj: Game of Thrones Board Game

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *