Nová hra z prostredia Marvel

Ak máte radi Marvel tématiku určite vás poteší aj nová hra od WizKids Marvel Strike Team, kde ako jeden z hrdinov zachranujete svet alebo ako zloduch tomu zabraňujete v rôznych scenároch. Aby nebolo málo spolu k základnej hre je už pripravené aj rozšírenie Avengers Initiative.

Hra pre 2 až 5 hráčov bude jasný boj dobra proti zlu. V každom Avengers filme sa teda spojí niekoľko hrdinov proti jednému zloduchovi a jeho armáde, ale v hre môže vyhrať aj to zlo ako v poslednom trháku tejto série. Rozšírenie prinesie nové postavy ako Loki, Vision, Ultron alebo Black Widow.

Náhodne vybrané scenáre, viacero doštičiek máp a tisíce rôznych stretov prináša hodiny zábavy a čerstvý zážitok. Cena začína na 60USD, ktoré sú odvôvodnené predmaľovanými figúrkami ale hlavne Marvel tématikou, takže učite musíme vyskúšať!

Source: https://wizkids.com/marvel-strike-teams/

Author: Adrias

Do tejto záľuby som sa dostal náhodou pred 5 rokmi, aj keď nehovorím, že predtým som sa rád nehrával. Táto aktivita je spoločenská, príjmená a náučná takže sa oplatí zanechávať čas aj peniaze v nej :). Obľubujem stratégie s mapou a nejakym konfliktom, no som veľmi všestranný a ako som sa presvedčil už veľa krát, nesúď hru podľa obalu. Naj: Game of Thrones Board Game

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *