Digitálna verzia Onitamy je dostupná pre iOS a Android

Občas sú hry vydané bez akéhokoľvek humbuku okolo nich, hoci by si to naozaj zaslúžili. Toto je prípad aj skvelej hry Onitama, ktorá práve vychádza v digitálnej verzii pre iOS a Android. Túto populárnu hru pre dvoch od Arcane Wonders a Asmodee Digital si odteraz môžete zahrať na svojom mobilnom telefóne, či tablete proti hráčom z celého sveta. To je skvelá správa pre fanúšikov hry, ktorí hľadajú nové výzvy a súperov, či už v podobe iných ľudí, alebo umelej inteligencie. Ak ste pripravení otestovať svoju zručnosť v Onitame, aplikáciu si môžete stiahnúť z iTunes alebo Google Play obchodu.

“Ponorte sa do starobylého Japonska a objavte Onitamu, vzrušujúcu, rýchlu strategickú hru! Onitama trochu pripomína Šachy a jej dynamický herný mechanizmus je skutočne návykový. V každej partii proti sebe čelia 4 bojovníci na každej strane hernej plochy a snažia sa umožniť vyhrať hru svojemu velitelovi. Koncentrácia, ale aj štipka šťastia sú jediné zbrane, ktoré máte k dispozícii. Aby ste porazili svojho súpera, budete musieť vycibriť svoju myseľ a telo na maximum.”

Video nižšie vám troška priblíži Onitamu v jej novej podobe.

Author: Wlk

Wlk zbožňuje hry, hlavne deckbuildery a kooperatívky, nepohrdne ani tematickými hrami. 72% výplaty odvádza jeho herným dealerom. Za zvyšok živorí a platí hypotéku. Najobľúbenejšie hry sú: Legendary deckbuilder séria (Alien, X-Files, Marvel), 7th Continent, Core Worlds, Shadowrift. Nemá v obľube počítacie eurá, ale rád si zahrá napr. Mars: Teraformace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *